5963
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5963,mkd-core-2.0.2,mikado-core-2.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-3.4.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

HEY! IK BEN KRIS.

Ik ben in 1993 afgestudeerd als Master in de industriële wetenschappen optie scheikunde, in 1993 heette dit Industrieel Ingenieur Chemie.

Sindsdien heb ik bij grote en kleine bedrijven gewerkt in uitvoerende en leidinggevende rollen in zowel productie als administratieve omgevingen. Ik heb verder een Lean en 6-sigma opleiding gehad  eerst als green belt en later als black belt. Mijn hele loopbaan staat tot nu toe in het teken van optimaliseren. Dit zowel bij kleine KMO’s als grote multinationals.

opEXel is een éénmanszaak, in zelfstandig bijberoep, ontstaan vanuit de vele vragen die ik van vrienden en collega’s kreeg die één of ander probleem hadden in Excel en het niet opgelost kregen of niet goed wisten hoe iets visueel voor te stellen.

Daarnaast merkte ik ook vaak dat startende eenmanszaken vaak niet voldoende aandacht, budget en tijd hebben om bepaalde cijfers op te volgen en/of dit doen op een zeer omslachtige manier in bvb Word bij gebrek aan kennis van Excel. Vaak is dit een nadeel voor hun planning en/of de beloofde service correct en tijdig te kunnen leveren. Daar wil ik mijn jarenlange ervaring graag ten dienste stellen.

Vandaar is ook de naam gekomen: OpEx en Excel → opEXel.

1978
cijfers
4176
cijfers
953
en nog eens
2569
cijfers